Politica de Confidentialitate si GDPR

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre principalele noastre preocupari. Brandul Reflectss si intreg site-ul sunt detinute de catre RFL CLOTHING DESIGN S.R.L., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Sector 4, Soseaua Oltenitei, Bloc 5, Scara 2, Ap. 60, inregistrata la Oficiul pentru Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/24730/2023, avand CUI 49331074

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.reflectss.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea "site-ul".

Sa aveti in vedere ca va stam la dispozitie oricand in vederea furnizarii mai multor informatii cu privire la colectarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in una dintre urmatoarele modalitati: 

 • Prin e-mail, la adresa contact@reflectss.ro.
 • Prin posta/servicii de curierat, la punctul de lucru: Principatele Unite 62, Sector 4, Bucuresti, al companiei cu sediul in Bucuresti, Sector 4, Soseaua Oltenitei, Bloc 5, Scara 2, Ap. 60, in calitate de operator de date.

Cuprins

 1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
 2. Scopurile si temeiurile prelucrarii
 3. Durata pentru care va prelucram datele
 4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
 5. Transferul datelor cu caracter personal
 6. Drepturile de care beneficiati
 7. Confidentialitatea minorilor
 8. Modificari in politica de confidentialitate

1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

A. Daca sunteti client al site-ului, RFL CLOTHING DESIGN S.R.L va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:

 • Nume si prenume
 • Numar de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains)
 • Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita numele si prenumele dumneavoastra, numarul de telefon, adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont si adresa la care veti dori sa va livram produsele comandate.

In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. , iar contul creat va fi sters automat.

B. Daca sunteti vizitator al site-ului, RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:

 • In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel
 • In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

2. Scopurile si temeiurile prelucrarii

A. Daca sunteti client al site-ului, RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si DARK CLOTHING CONCEPT S.R.L, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si RFL CLOTHING DESIGN S.R.L, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si RFL CLOTHING DESIGN S.R.L.

 • pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin RFL CLOTHING DESIGN S.R.L in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea RFL CLOTHING DESIGN S.R.L .de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de RFL CLOTHING DESIGN S.R.L , prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii "Informatiile contului meu".

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

B. Daca sunteti vizitator al site-ului, RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de [detinatorul website-ului], prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al RFL CLOTHING DESIGN S.R.L de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

3. Durata pentru care va prelucram datele

RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina RFL CLOTHING DESIGN S.R.L (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul "stergere cont" din sectiunea "informatiile contului meu", RFL CLOTHING DESIGN S.R.L va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si / sau sms-uri de acest gen.

Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

In orice moment va puteti retrage consimtamantul pentru stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, iar RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. va inceta stocarea si prelucrarea datelor dumneavoastra in cel mai scurt timp. Pentru aceasta este suficienta stergerea contului creat sau ne puteti trimite un e-mail la adresa contact@reflectss.ro prin care sa ne solicitati acest lucru, iar noi vom incerca sa va furnizam un raspuns in cel mai scurt timp.

Solicitarea dumneavoastra poate fi refuzata in situatia in care stocarea si prelucrarea datelor este necesara pentru constatarea, exercitarea ori apararea unui drept legitim al RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. ori pentru respectarea unei obligatii legale.

Va puteti retrage oricand consimtamantul doar pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de marketing prin dezabonare. In aceasta situatie nu veti mai primi comunicari comerciale din partea noastra, insa va aducem la cunostinta ca dezabonarea nu presupune stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal din baza noastra de date.

4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

In anumite situatii, accesul la datele dumneavoastra poate fi acordat unor terte parti imputernicite de catre noi precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, in masura in care acest lucru este necesar.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi divulgate catre autoritatile publice centrale / locale, la solicitarea acestora.

Cazuri exemplificative in care datele dumneavoastra pot fi divulgate:

 • pentru administrarea site-ului
 • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. prin intermediul site-ului;
 • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
 • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

5. Transferul datelor cu caracter personal

Totodata, aveti dreptul de a primi datele dumneavoastra cu caracter personal ori de a le transfera catre alti operatori de date, la solicitarea dumneavoastra expresa. 

Datele cu caracter personal furnizate catre RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

6. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare- dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre RFL CLOTHING DESIGN S.R.L., conform celor descrise in prezentul document;
 • dreptul de acces la date - dreptul de a obtine confirmarea din partea RFL CLOTHING DESIGN S.R.L cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare- dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri nejustificate, de catre RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
 • dreptul la stergerea datelor - dreptul de a solicita si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal pe care RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. le detine. Cererea dumneavoastra trebuie sa fie expresa. Stergerea contului creat reprezinta o cerere expresa de stergere a datelor dumneavoastra. Este posibila, in anumite situatii, RFL CLOTHING DESIGN S.R.L sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice, in conditiile legii;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
 • dreptul la portabilitatea datelor- dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre RFL CLOTHING DESIGN S.R.L catre alt operator de date, insa numai pe baza consimtamantului dumneavoastra expres si numai in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opoziti
- in ceea ce priveste activitatile de prelucrare, va puteti exercita acest drept prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;

- aveti dreptul, in orice moment, sa va opuneti stocarii si prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.

 • RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. are obligatia de a inceta prelucrarea datelor dumneavoastra, cu exceptia cazurilor in care exista un motiv legitim care justifica stocarea si prelucrarea datelor in continuare si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra.- totodata va puteti opune in orice moment, in mod gratuit si fara a justifica in niciun fel ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate - aveti dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri;
 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDPC) sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar. Datele de contact ale ANSPDCP : sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, E-mail:anspdcp@dataprotection.ro, Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact@reflectss.ro.

7. Confidentialitatea minorilor

RFL CLOTHING DESIGN S.R.L. nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la contact@reflectss.ro.

8. Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: Politica de utilizare a cookie-urilor.