Termeni si Conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) de pe site-ul www.reflectss.ro implică acceptarea acestor termeni si conditii:

Acest site este intretinut si administrat de Reflectss.ro. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.reflectss.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Reflectss.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Reflectss.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

NEWSLETTER

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam si nu inchiriem, vindem sau i
nstrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat.

PRETURI

Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si reprezinta pretul final de vanzare. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara niciun fel de instiintare in prealabil.

Modificarile de preturi nu vor afecta comenzile in curs de procesare si livrare.

Pretul produsului nu include taxa de transport, doar daca se mentioneaza clar acest lucru.

Taxele de transport sunt comunicate cumparatorului inainte de finalizarea comenzii.

COMANDA

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Reflectss.ro printr-o notificare telefonica.

Ne rezervam dreptul de a anula o comanda daca aceasta nu s-a finalizat corespunzator si nu am primit toate datele necesare procesarii acesteia de la cumparator.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile plasate pe site ale caror destinatari au mai avut comenzi neonorate in trecut.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile care au afisate preturi eronate (sub pretul de achizitie) datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate.

PLATA SI LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face prin intermediul firmelor de curierat rapide, pretul de expediție fiind de 20 lei oriunde in tara sau este gratuit pentru comenzile care depasesc suma de 498 lei. Comanda ajunge in 1-2 zile lucratoare, toate produsele disponibile pe site se afla pe stoc.

Livrarea comenzilor internationale se face exclusiv prin intermediului firmei de curierat UPS. Costul transportului este calculat la finalizarea comenzii in functie de destinatie si greutatea coletului. Termenul de livrare este intre 2-5 zile lucratoare. 

Plata produselor pentru comenzile din Romania se face in lei, integral catre agentul de curierat care efectueaza livrarea in momentul primirii produselor sau online in mod securizat prin intermediul MobilPay. 

Pentru comenzile internationale avem rugamintea de a selecta metoda de plata online cu cardul. Toate comenzile cu metoda de plata COD vor fi anulate automat.

Preturile afisate pe site-ul www.reflectss.ro contin TVA, dar nu si cheltuielile de transport, facturile emise de catre Reflectss continand si taxele de livrare.

RETURNARI

Daca produsul comandat nu este pe placul dvs. il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorica a acestuia (mai putin cheltuielile de transport) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea vreunui motiv si fara penalitati, clientul suportand costul returului.

Costul transportului aferent unui schimb de produse este de 20 lei. 

Clientul are dreptul sa notifice in scris prin e-mail ca doreste returnarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. 

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS pe e-mail-ul reflectss.fashion@gmail.com oferindu-ne urmatoarele informatii:

- numarul comenzii;

- numele si prenumele;

- contul IBAN în RON și banca la care acesta este deschis impreuna cu numele detinatorului contului in cazul în care nu coincide cu cel de pe care s-a facut comanda.

Ne rezervam dreptul de a NU accepta primirea coletelor retur fara notificare scrisa in prealabil.

Produsul se returneaza in forma sa originala, cu eticheta, fara a fi deteriorat, patat sau modificat, fara semne de uzura la adresa comunicata de noi. In momentul predarii catre firma de curierat, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuie impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora pe drum sau pentru a nu prezenta urme de deteriorare datorate impachetarii necorespunzatoare. 

NU acceptam colete trimise cu ramburs sau cu Posta Romana, acestea fiind refuzate fara o notificare in prealabil.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, conform legislatiei in vigoare. Transportul returului se poate face cu orice firma de curierat.

Orice retur care nu respecta termenii si conditiile noastre va fi refuzat. Clientul este responsabil pentru deteriorarea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Reflectss.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat pe e-mail.

Orice produs transmis in sistem RAMBURS va fi returnat fara o notificare prealabila.

Reflectss ofera retur gratuit in termen de 48 de h de la data primirii coletului in cazul in care:

produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site (aici ne referim la culoare sau model)

Asadar, puteti solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeasi valoare sau cu valoare diferita (cu plata diferentei sau rambursarea diferentei).

- produsul prezinta defect

Produsele Reflectss trec prin mai multe filtre de verificare inainte de expediere, insa este posibil ca mici defecte sa treaca neobservate. In acest caz, va rugam sa ne contactati in termen de 48 de h de la data primirii coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat.

Pentru a returna o comanda internationala avem rugamintea de a ne trimite o notificare in prealabil la adresa reflectss.fashion@gmail.com. Returnarea produselor se face exclusiv prin intermediul firmelor de curierat rapid.

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteti contacta pe e-mail la adresa reflectss.fashion@gmail.com sau la numărul de telefon  0754 674 729.

Odată cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Va multumim pentru intelegere!