Returnari

Daca produsul comandat nu este pe placul dvs. il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorica a acestuia (mai putin cheltuielile de transport) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea vreunui motiv si fara penalitati, clientul suportand costul returului. 
Costul transportului aferent unui schimb de produse este de 20 lei. 

Clientul are dreptul sa notifice in scris prin e-mail ca doreste returnarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. 

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS pe e-mail-ul reflectss.fashion@gmail.com oferindu-ne urmatoarele informatii:

- numarul comenzii;

- numele si prenumele;

- contul IBAN în RON și banca la care acesta este deschis impreuna cu numele detinatorului contului in cazul în care nu coincide cu cel de pe care s-a facut comanda.

Ne rezervam dreptul de a NU accepta primirea coletelor retur fara notificare scrisa in prealabil.

Produsul se returneaza in forma sa originala, cu eticheta, fara a fi deteriorat, patat sau modificat, fara semne de uzura la adresa comunicata de noi. In momentul predarii catre firma de curierat, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuie impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora pe drum sau pentru a nu prezenta urme de deteriorare datorate impachetarii necorespunzatoare. 

NU acceptam colete trimise cu ramburs sau cu Posta Romana, acestea fiind refuzate fara o notificare in prealabil.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, conform legislatiei in vigoare. Transportul returului se poate face cu orice firma de curierat.

Orice retur care nu respecta termenii si conditiile noastre va fi refuzat. Clientul este responsabil pentru deteriorarea produsului în urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Reflectss.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 zile de la primirea coletului retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat pe e-mail.

Orice produs transmis in sistem RAMBURS va fi returnat fara o notificare prealabila.

Reflectss ofera retur gratuit in termen de 48 de h de la data primirii coletului in cazul in care:

produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site (aici ne referim la culoare sau model)

Asadar, puteti solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeasi valoare sau cu valoare diferita (cu plata diferentei sau rambursarea diferentei).

- produsul prezinta defect

Produsele Reflectss trec prin mai multe filtre de verificare inainte de expediere, insa este posibil ca mici defecte sa treaca neobservate. In acest caz, va rugam sa ne contactati in termen de 48 de h de la data primirii coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat.

Pentru a returna o comanda internationala avem rugamintea de a ne trimite o notificare in prealabil la adresa reflectss.fashion@gmail.com. Returnarea produselor se face exclusiv prin intermediul firmelor de curierat rapid.

 

Pentru orice detalii referitoare la returnarea comenzii, ne puteti contacta pe e-mail la adresa reflectss.fashion@gmail.com sau la numărul de telefon  0754 674 729.